Lahjaksi lahjakortti

Lahjakortti on varma lahjahankinta, helpotus sekä lahjan saajalle että antajalle.

Aika monesta kaapista löytyy käyttämättä jääneitä lahjoja, joiden hankintaan antaja on käyttänyt sekä aikaa, vaivaa että rahaa. Lahjat on otettu "ihastuneena" vastaan ja jätetty vaihtamatta mieluisempaan, kun ei ole haluttu pahoittaa antajan mieltä.

Lahjakortilla voit hankkia varmasti mieluisan ja sopivan lahjan. Valitsemalla lahjakortin hankintapaikan huolella, voit viestittää paneutuneesi tärkeimpään: hyvän mielen tuottamiseen lahjan saajalle. Lahjakortin saaja voi toteuttaa pitkään elätellyn, saavuttamattoman haaveen tai toteuttaa omaa intohimoaan koruihin, keittiövälineisiin - tai kenkiin.

Kenkäfriikin lahjakortti

Kortti on voimassa yhden (1) vuoden. Kortin summa on tietenkin vapaasti valittavissa. Sen voi käyttää kerralla tai useammassa erässä.

Pakkaamme kauniin lahjakortin joko helposti mukana kulkevaan kuoreen tai teemme siitä ylellisen lahjapaketin, jolloin sisältö paljastuu vasta avattaessa.

Tilaa etukäteen - säästät aika

Nopeimmin lahjakortin hankinnasta selviää soittamalla etukäteen, jolloin voimme kirjoittaa kortin ja pakata sen halutulla tavalla valmiiksi odottamaan.

Puhelin:

  • Helsinki Yrjönkatu: 09 683 193 80
  • Helsink Kluuvikatu: 09 668 603
  • Gsm: 040 733 33 81

Lahjakenkien vaihtokin onnistuu helposti

Voit luonnollisesti valita lahjaksi myös oikean kenkäparin ja laitamme laatikkoon mukaan lappusen, joka kertoo täydestä vaihto-oikeudesta. Lahjakengät voi valita mahdollisimman oikeaan osuen: unelmien naiselle upeimmat piikkarit, himokävelijälle mukavimmat Arche-tossut…

Vaihtoehtoisesti voi leikitellä hassuilla valinnoilla: vaikkapa eläkkeelle jäävälle työkaverille huikeimmat juhlasandaletit hauskalla tekstillä ryyditettynä…