Kenkäfriikin syksyn / talven 2017-2018 mallistoa

Kuvissa vain osa malleistamme, liikkeistä löydät paljon suuremman valikoiman! Koot 36-42.

Syys-talvimallisto tuo taas kivoja uusia malleja ja uusia materiaaleja.

TOLPPAKORKO on erittäin usein nähty niin avokkaissa kuin nilkkureissakin, matalampana tai korkeampana. Kärki voi olla mantelimaisen pyöreä, pehmeästi poikkileikattu tai terävä. Rinnalla on toki myös siroa piikkarikorkoa.

Leikittelemällä uusilla materiaaleilla saadaan syntymään aivan uutta ilmettä tuttuihin kenkätyyppeihin. SAMETTI materiaalina on ihanan ylellinen – avokkaissa, nilkkureissa, laukuissa… katso vaikka Kennel&Schmengerin sneaker 6120270, Gugliemo Rottan nilkkurit 8847 tai Pura Lopésin suloiset balleriinat AK262. Attlio Giusti Leombrunin super-upeissa nilkkureissa D155506 yksinkertainen muoto yhdistyy ihan huikeasti kirjottuun mokkaan.

TURKISSOMISTEET tuovat myös ylellistä uutta ilmettä. Turkissomisteita mm Attilio Giusti Leombrunin suloisissa kävelykengissä D930006, upeissa nilkkureissa D237506 ja Kennel&Schmengerin söpöissä nilkkureissa 6147530.

NILKKUREISTA on tullut lähes ympäri-vuoden-jalkineet. Yhä useammin ne korvaavat pitkävartiset saappaat, kävelykengät ja jopa avokkaat. Nilkkureissa tapahtuukin sen takia yhä enemmän, sekä materiaaleissa että linjoissa. Tyypillisimmillään nilkkurissa on nyt tolppakorko, joka on paitsi muodikas myös erittäin helppo kaupungin kaduilla ja mukavasti tukea antava, kun kävellään tai seistään pitkään. Rinnalla on matalia, klassisia tai buutsimaisia nilkkureita. Ja tietysti erityisesti menokäyttöön tarkoitettuja naisellisia, korkeakorkoisia versioita. Eri tavoin viimeisteltyjen nahkojen rinnalle ovat nousseet uudet materiaalit, esimerkiksi sametti ja yksityiskohdissa erilaiset turkikset.

MUSTA on tietysti aina talvella pääroolissa, mutta sen rinnalla on runsaasti SINISTÄ, VIHREÄN täyteläisiä sävyjä, lämmintä VIININPUNAISTA, HARMAATA.