ARCHE

 

BARYKS

Arche on tehnyt kevyemmän version yhdestä suosituimmista syys-/talvinilkkureistaan. Sama pohja ja päälinen, nyt vain kevennettynä, rei´itettynä versiona. Pieni kiilakanta takaa mukavuuden pehmeän luonnonkumipohjan ohella. Woody-materiaali on käsiteltyä, sileää ja pehmeää nupukkia. Upeat värit kki ja Blush-vanha rosa (kuvassa) ja Havane-konjakki (pikkukuva). Täydet koot 36-42.


BIPOOP

Nilkkurit ja sandaalit samalla kertaa. Riittävän umpinaiset – ja myös peittävät, erityisesti mustan sukan kanssa – ja riittävän ilmavat kuumallekin kelille, sen takaavat ilmettä antavat reiät ja hengittävä nupukki. Pohja Archen huippumukava luonnonkumipohja. Täydelliset matkakumppanit, verrattomat kaupunkikävelykengät. Takavetoketju. Täydet koot 37-42.

TBILIS

Reilu paksu pohja antaa sporttista ilmettä ballerinankin piireteitä lainanneelle matalalle avokkaalle. Sopii niin reippaiden hameiden kuin housujen kanssa. Pehmeä luonnonkumipohja. Materiaali Fast – metallinhohtoinen pintanahka. Väri Antico Blush (kuvassa). Täydet koot 37-42.

SATIA

Archen suosituin sandaali kautta aikojen ja jo monen vuoden ajan. Ja siihen on syynsä: super-mukavuus! Kimmoisa luonnonkumipohja säästää jalkoja, polvia, lonkkaa, etuosan päälinen peittää jalan juuri sopivasti, eikä taatusti paina tai hankaa arintakaan jalkaa, kimmoista remmit sitovat sandaalin jalkaan turvallisesti. Ainakaan näiden sandaalien takia ei yksikään kävely jää tekemättä. Perinteisen nupukin, nyt mustana ja Blush-antiikki-roosana, lisäksi nyt uusi hilpeä tiikeri-turkis (musta-keltainen / kuvassa). Täydet koot 36-42. Tee näistä luottokumppanit Suomen kesään ja matkoille lämpimiin maihin, vuosiksi eteenpäin!

AURION

Pistokkaat on niin mukava tuikata jalkaan – ja näillä Archen pistokkailla on myös mukava kävellä. Leveä, pehmeä panta sitoo pistokkaan hyvin jalkaan, matala kanta antaa jalalle miellyttävän asennon ja pehmeä luonnonkumipohja ei hemmottele vain jalkaa vaan myöskin polvia ja lonkkaa, koko tukirakennetta, iskua vaimentavan tehonsa takia. Materiaali nupukki, väri raikas musta-valkoinen (kuvassa). Täydet koot 36-42.