ARCHE

Archen valtteja ovat mukavuus ja ajattomuus. Mukavuus perustuu paksuun luonnonkumipohjaan, joka on jalan alla uskomattoman pehmeä ja pysyy kimmoisana ja pitävänä myös pakkasessa. Myös joustavat ja kimmoisat pintamateriaalit ja se, että malleissa on vältetty kaikkia jalkaa mahdollisesti painavia ja hankaavia leikkauksia, takaa mukavuuden. Archet ovat kunnon ”sijoitus” niin jalan kuin lompakonkin kannalta: ne säilyttävät ajattomuutensa ja kestävät oikein suojattuina vuosikausia ahkerassakin käytössä.

JOLIA

Nilkkurissa on Archen pehmeä ja joustava luonnonkumipohja, joka säilyttää kitkan myös kylmässä. 3cm:n kiilakorko antaa jalalle hyvän asennon ja tukee myös hyvää ryhtiä. Nilkkuri on helppo sujauttaa jalkaan kahden vetoketjun ansioista. Nupukki pintamateriaalina on pehmeä ja joustava. Vuoriton.
Väri musta, koot 36-42, täydet koot.

LARSHY

Superpehmeä nilkkuri tuntuu jalassa pörröiseltä villasukalta, jossa on paksu pehmeä luonnonkumipohja.  Materiaalina jalkaan hyvin muotoutuva aito kelsi, turkispinta ”sisävuorina”. Luonnonkumipohjan vahva traktorikuviointi lisää hyvää pitoa, kiilakorko 4cm.
Väri musta, koot 37-42,  täydet koot.

PARTEK 

Luonnonkuminen paksu pohja vahvalla traktorikuviolla on sekä mukava että turvallinen, kiilakorko 4cm. Päällismateriaali on vedenkestäväksi käsitelty Hunter. Vetoketju varren sisäsivulla. Nilkkurissa on villavuori.
Värit musta ja Kaki-vihreä, koot 36-41, täydet koot.

PATTIZ

Nilkkuri on rakennettu samalle pohjalle kuin malli Partek, mukava kiilakorko on jalalle 4 cm ja pohjassa on vahva kuviointi lisäämässä luonnonkumin hyvää pitoa. Etuosan kaksi vetoketjua antavat ilmettä ja tekevät jalkaan laittamisesta todella mukavan. Materiaali nupukki, ei vuoria.
Väri Kumina / murrettu keltainen yhdistettynä mustaan pohjaan ja vetoketjuun – tehokas asuste syksyn mustille asuille. Koot 37-40, täydet koot.

JIMEY

Traktoripohjainen matala nilkkuri pitää kelissä kuin kelissä. Pintamateriaalina kimmoisa nupukki. Resorit sävy-sävyyn kengän ulko- ja sisäsivulla antavat ilmettä ja helpottavat jalkaan sujauttamista.
Värit musta ja Nuit-tummansininen, koot 36-42, täydet koot.

JOEKAM

Reilussa nilkkurissa on vetoketju edessä: se antaa ilmettä ja tekee jalkaan laittamisesta helpon. Paksu, joustava luonnonkumipohja pysyy sitkeänä ja pitävänä myös pakkasessa, pohjaan rakennettu korko 2cm. Pintamateriaalina kimmoisa nupukki, vuoriton.
Väri musta, vetoketju hopeanvärinen. Kot 36-42, täydet koot.

JOHAHO

Naisellinen ja siro kiilanilkkuri istuu jalkaan kuin sukka. Kiila jalalle mukavat 3,5cm. Vetoketju varren sisäsivulla. Materiaali kimmoisa nupukki, vuoriton. Väri: Lauze-murrettu harmaa, varren suussa kapea kaitale tummaa vihreää. Koot 36-42, myös ½-koot.

BARYKY

Baryky-nilkkuri on ollut suosikki jo muutaman kauden ajan. Luonnonkumipohjassa on 1½cm korko. Vetoketju takasaumassa. Vuoriton.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, täydet koot.