ATTILIO GIUSTI LEOMBRUNI

AGL yhdistää tuotannossaan italialaisen parhaan laadun ja valmistusperinteen sekä hienostuneen, omaperäisen modernin designin. Ei ihme, että merkistä on ”kolmen sisaruksen kaudella” tullut muotilehtien ja blogien suosikki. AGL leikkii huolitelluilla yksityiskohdilla, jotka viimeistelevät yksilöllisen ilmeen.

D714060

Tyylikkään loaferin koristeena on palmikkopanta. Kumipohja, korko n 1½cm. Pintamateriaali on kiillotettua pintanahkaa. Loistava lesti, kuten aina AGL:n kävelykengissä.  
Väri musta, koristepalmikossa tummaa hopeaa, tummaa sinistä ja sinapinkeltaista tyylikkäänä yhdistelmänä. Koot 36-42, myös ½-koot.

D733008

Nauhakengässä on reilu kumipohja ja tukeva n 2½cm korko. Materiaalina kiiltonahka. Loistava pari niin housuasuille kuin hameille.
Väri musta, koot 37-42, myös ½-koot.

D717012

Tyypillistä AGL:lle: monta yksityiskohtaa ajankohtainen turkissomiste, ylipaksu pohja ja pohjaa keventävä hopearanti, jotka saattaisivat olla liikaa samassa kengässä, mutta ei AGL:llä , joka osaa tehdä niistä huipputyylikkään yhdistelmän. Materiaali kiillotettu nahka.
Väri: musta, koot 37-40, myös ½-koot.

D925053

Malli yhdistää muodikkaasti kävelykengän ja lenkkarin rennoksi syysjalkineeksi asun kuin asun kanssa. Paksu kumipohja suojaa niin jalkaa kuin kengän pintanahkaa, pohjaan sisäänrakennettuna 1½cm korko. Materiaalina kosteutta ja kuraa kestävä kiillotettu nahka, somisteena tekstiilirusetti.
Väri musta, koot 36-41, myös ½-koot.

D930006

Supersuloinen kävelykenkä, kermanvaalean kengän somisteena vaalea pörröturkis. Hyvä kumipohja, kannassa korotusta 1½cm. Kun vaalean kengän materiaalina on kiiltonahka, kestää se hyvin syksyn kelejä ja on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.
Väri: kermanvaalea, koot 36-41, myös ½-koot.

D140520

Nauhanilkkuri on samalla kertaa nostalginen ja moderni, asuste, jolla asu saa tyylikästä näyttävyyttä. Tolppakorko  5cm. Materiaali mokka.
Väri musta, koot 37-40, myös ½-koot.

D155506

Yksinkertaisen linjakkaan nilkkurin juju on ylellisessä materiaalissa: mokan kirjaillussa pinnassa on somisteena pieniä sävysävyyn paljetteja. Tolppakorko  6cm.
Väri yönsininen mokka mustalla kirjailulla. Koot 36-42, myös ½-koot.

D226520

Korkeampi varsi tekee nilkkurista parhaan asusteen alimittaisille housuille ja monelle säärelle mitta on edullinen myös hameen kanssa. Ulkosivun resori lisää istuvuutta, kengän sisäsivulla on vetoketju. Tolppakorko 6 cm on mukava ja helppo myös kaupungin kaduilla. Materiaali on ilmeikkäästi rosopintainen pintanahka.
Väri musta, koot 37-40, myös ½-koot.

D530514

Kevyt nilkkuri asustaa muodikkaasti ja sopii myös sisäkäyttöön vaikka koko päiväksi. Muodikas tolppakorko vain 4cm on todella mukava mutta antaa kuitenkin juuri sopivasti korotusta jalalle. Materiaali mokka. Pohja kumi.
Väri musta, koot 37-41, myös ½-koot.

D237506

Näyttävässä nilkkurissa syksyn muotidetaljit: turkissomiste ja tolppakorko. Näyttävä asuste muuttaa koko asun ilmeen. Materiaali mokka. Korko 8cm.
Väri tumma sininen hiirenharmaalla turkissomisteella. Koot 37-41, myös ½-koot.

D930502

Matala reilu nilkkuri on huippumuodikas ja näyttävä. Tummankirjava turkis erottuu juuri sopivasti ilmettä antaen. Kunnon kumipohja kaikkiin keleihin. Kelejä kestää myös kiillotettu nahka materiaalina.
Väri musta ruskeansävyisellä turkissomisteella. Koot 36-41, myös ½-koot.

D717536

Hiukan ”monohtava” nilkkuri on ollut jo edellisen talven suosikki. Tämän talven versiossa on aivan uutta näyttävyyttä: upea pehmeä mohair-turkissomiste ja ihana kermanvaalea sävy, joka kiillotetussa nahassa ei ole arka syyskeleissäkään. Paksu kumipohja.
Väri kermanvaalea, koot 36-42, myös ½-koot.

D717562

Ronski buutsi kaikilla mausteilla. Rankaa pohjaa keventää hopearanti. Paksu kumipohja ja kiiltonahka materiaalina kestävät kurjimmatkin kelit.
Väri musta, koot 37-41, myös ½-koot.