Avokkaat

AK120

Klassinen naisellinen piikkari 6 cm maltillisella korolla. Nahkapohja.
Vaihtoehdot tummansininen nappa, petroli mokka, viininpunainen kiiltonahka ja musta glitter. Koot 36-41, myös ½-koot.

AK117

The piikkari, klassinen, ikinaisellinen, aina yhtä aktuelli. Pura osaa tehdä myös korkeat piikarit pidettäviksi. Korko  9 cm. Pohja nahkaa.
Vaihtoehdot tummansininen nappa, petroli kiiltonahka ja hopea-glitter. Koot 36-41, myös ½-koot.

8008

Klassinen piikkari upeista materiaaleista. Korko 7cm, pohja nahkaa. Sisäpohja pehmustettu uudella memoryfoamilla, joka on ihanan pehmeä jalan alla.
Vaihtoehtoina kulta-glitter ja musta yksivärinen pitsikuvioinen sametti. molemmista myös kirjekuorilaukut.
Koot 37-42, myös ½-koot.

5365

Klassinen siro avokas sopii niin arkeen kuin juhlaan. Hyvä lesti, leikkaukset, jotka asettuvat oikeaan kohtaan, pehmeät nahkavuorit ja pintanahat ovat tehneet mallista erittäin suositun. 5½ cm:n korko. Nahkapohja.   
Värit: musta ja tummansininen nappa, musta ja punainen mokka. Koot 36-42, myös ½-koot.

8004/8017

Rottan linjakkaat sileät avokkaat näyttävistä materiaaleista saavat asun kuin asun erottumaan. Superpehmeä jalassa uuden sisäpohjan ansiosta. Kauniisti muotoiltu tolppakorko on 7cm. Nahkapohjassa kumi-vahviste. Vaihtoehtoina sinikirjava upea sametti ja klassinen leopardikuosi, joka sopii hyvin yksinkertaiseen muotoon. Molempiin myös kirjekuorilaukut samasta materiaalista!
Koot 37-41, myös ½-koot.

46729

Muodikkaasti ja mukavasti tolppakorkoisessa avokkaassa on hyvä lesti. Korko 5cm. Materiaali pehmeä kiiltonahka. Nahkapohja.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

50386

Siro avokas on jo kestosuosikki! Lesti on loistava, 5 cm korko on siro mutta antaa hyvän tuen, massapintainen korko on kestävä. Päällisosan leikkaus nousee sopivan korkealle eikä paina arkaa vaivaisenluun kohtaa. Materiaali on pehmeä mokka, johon lisätty pölyä hylkivää mattakiiltoa pintaan. Nahkapohja.
Värit musta ja beige, koot 36-42, myös ½-koot.

50699

Loistava lesti ja istuvuus on tehnyt mallista kestosuosikin. Elastinen remmi pitää kengän tukevasti jalassa, 4,5cm:n korossa on tarvittava tukevuus. Nahkapohja. Musta versio on mokkaa, metallibeige pehmeää nappaa. 
Koot 36-42, myös ½-koot.

50454

Juuri oikein muotoiltu v-leikkaus, joka ei paina herkkääkään jalkaa, 4,5 cm tukea antava korko ja hyvä lesti – siinä mallin pysyvän menestyksen salaisuudet. Materiaali on laserleikattu mokka, joka myötäytyy hyvin jalkaan. Vaalean sukan kanssa korostuu materiaalin pitsimäisyys tuoden keveyttä, mustan sukan kanssa vaikutelma on tasaisen musta. Nahkapohja.
Väri musta, kesämallistossa myös beige, punainen ja sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.

31639

Siro ja mukava balleriinamainen avokas moneen menoon. Korko on mukavat 3 cm, joustava mokka lisää hyvää istuvuutta. Ohut kumipohja kestää ulkokäyttöä, mutta on mukava myös sisäkäytössä.
Väri musta, koot 37-42, myös ½-koot

31602

Yksinkertaisen avokkaan jujuna on näyttävä materiaali: mokka johon on painettu klassinen kukonaskelkuvio tummalla metallivärillä. Mukavassa lestissä on 3 cm korko.  Ohut kumipohja sopii myös katukäyttöön. 
Väri musta + murrettu tina, koot 37-42, myös ½-koot.

JESPER

Kiva avokas 4½ cm tolppakorolla ja hauskalla hapsusomisteella. Pohja ohut kumi, joka kestää myös ulkokäyttöä. Materiaali matallinappa.
Väri pronssi, koot 37-41, myös ½-koot

JUSTIN

Remmiavokkaassa on 4½ cm tolppakorko ja kapea siro kärki. Ohut kumipohja soveltuu myös ulkokäyttöön.
Materiaali mokka.
Väri musta, koot 37-41, myös ½-koot

KUMER

Sileä avokas 4½ cm tolppakorolla. Pyöreä kärki, ohut kumipohja. Materiaali mokka.
Väri tummansininen, koot 37-41, myös ½-koot.