Balleriinat, avokkaat

 

TBILIS

Reilu paksu pohja antaa sporttista ilmettä ballerinankin piireteitä lainanneelle matalalle avokkaalle. Sopii niin reippaiden hameiden kuin housujen kanssa. Pehmeä luonnonkumipohja. Materiaali Fast – metallinhohtoinen pintanahka. Väri Antico Blush (kuvassa). Täydet koot 37-42.

D538040

Tyylikkäästi tyttömäistä ballerinaa somistaa näyttävä rusetti. Materiaali rosoinen kiiltonahka. Väri musta. Koot 37-40, myös ½-koot.

43283

Pantoffel-balleriinassa ihana kukkakuosi – kesän hilpeä jalkine arkeen ja juhlaan. Materiaali erikoistekstiili + paljetittipinta. Kumipohja. Koot 36½-41½, myös ½-koot.

AYEAR

Unisan kukkaballeriina voi pelastaa kesän: huippumukava, suloinen ja niin monikäyttöinen: sopii juhlaan ja arkeen, mekkojen ja housujen kanssa. Tai jos haet mukavaa kotijalkinetta: tässä sekin on. Materiaalina mokka tai kaunis antiikkisametti. Mokan värit safiirinsininen, ruohonvihreä, lämpimän keltainen ja syvän punainen, sametissa syvän punainen, siniharmaa ja vanha roosa. Koot 37-42, täydet koot.

1420

Eleetön sileä balleriina on kesän helpoin asuste. Niin arkiseen menoon kuin pieneen juhlaa, niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Pomme balleriina on uskomattoman pehmeä erikoisrakenteen, sisäpohjan pehmustuksen ja ihanan pehmeän Glove-nahan ansiosta. Värit musta ja punainen. koot 36-41, myös ½-koot.

1374

Rusettibaleriina on tyttömäisen naisellinen ja super-pehmeä jalalle. Sama hieno valmistustekniikka kuin perusballeriinassa. Materiaali mokka, väri nude. Koot 38-40, myös ½-koot.

3560

Matalakorkoinen avokas, joka on sopinut vaativimpaankin jalkaan. 3 cm:n korko on monelle ergonomisesti juuri se oikea niin selän kuin jalkojenkin kannalta. Oikeaan kohtaan asettuvat leikkaukset ja materiaalina pehmeä mokka. Nahkapohja.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

30711

Toinen ikisuosikki. Mukavaakin mukavampi pitkilläkin kaupunkikävelyillä. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja ja 3cm:n  kiilakiilakorko sen takaavat. Hyvä leikkaus ei paina jalkaa aroista kohdista. Materiaali mokka, jossa pinnan alla vedenpitävä kalvo – siis loistava pehmeä materiaali, joka suojaa jalkaa hyvin.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista nyt myös uusi versio: mustaa vedenpitävää, kestävää ja kaunispintaista Romble-tekstiiliä.

5608

Loistavat ominaisuuden tekevät kävelyavokkaasta yhden asiakkaittemme suurimmista suosikeista. Mukava lesti, runsaaseenkin kävelyyn soveltuva 3 cm:n korko, pintamateriaali kroko-kiiltonahka on kosteutta kestävää, pitää jalat kuivana huonossakin säässä ja pysyy siistinä pelkällä pyyhkäisyllä. Pehmeyttä lisäävä kumipohja. Koristeena panta, joka ei tunnu lainkaan jalassa. Vaikka avokas sopii pitkillekin kävelyille, on se siro ja näyttävä myös sisäkäytössä.
Värit: musta, tumma ruskea, tumma sininen, koot 36-42, myös ½-koot.

7219

Kävelyavokkaan lesti on testattu todella mukavaksi parilla aiemmalla mallilla. Helppo ja tyylikäs kenkä moneen menoon. Tolppakorko 5cm, pohja nahkaa. Meillä materiaali huoltovapaa pehmeä kiiltonahka, väri nude, metallikoriste hopea. Koot 37-41, myös ½-koot.

60001

Brunaten eniten myyty malli. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja antaa jalalle hyvän tuen ja häivyttää kadun epätasaisuudet. Korko näyttää 6cm korkealta mutta jalalle tuntu 4,5 cm – näin kävellään mukavasti ”korkealla” korolla vaikka kuinka pitkään. Reunan pehmeä elastisuus pitää kengän hyvin jalassa, leikkaus nousee tarpeeksi korkealle taaten mukavuuden. Materiaali mokka, jossa mokan alla vedenpitävä kalvo, jalat pysyvät siis kuivana sateenkin yllättäessä.
Värit: musta, tumma ruskea ja syksyn uusi väri sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista myös versio ”Romble” – vedenpitävä erikoistekstiili on kaunis ja superkestävä.

50386

Siro avokas on jo kestosuosikki! Lesti on loistava, 5 cm korko on siro mutta antaa hyvän tuen, massapintainen korko on kestävä. Päällisosan leikkaus nousee sopivan korkealle eikä paina arkaa vaivaisenluun kohtaa. Materiaali on pehmeä mokka, johon lisätty pölyä hylkivää mattakiiltoa pintaan. Nahkapohja.
Värit musta ja beige, koot 36-42, myös ½-koot.

31537

Kesän ihanneavokas: huippupehmeä, ilmava ja mukava – testattu jo kesällä 2017. Korko 3cm, nahkapohja, päällisessä mokkaa ja verkkokudosta. Vaalean sukan kanssa verkko ja keveys korostuu, musta sukan kanssa ilme on yksivärinen. Koot 36-42, myös ½-koot.

90090

Upea materiaali säväyttää yksinkertaisen linjakkaassa avokkaassa. Kengän vuori on nahkaa, pintamateriaali tekstiiliä. Kaksi upeaa väriyhdistelmää: sinisävyisellä pohjalla kukkakuosissa punaista, rosaa, vihreää, toinen väriyhdistelmä vihreä-keltainen-oranssi. Molemmat yhdistettävissä monenlaisiin /-värisiin asuihin. Korko 4½cm. Koot 37-42, myös ½-koot. Molemmista väreistä myös kirjekuorikäsilaukku, joka luo vielä uusia käyttömahdollisuuksia.

47168

Love is in the shoes! Linjakkaiden avokkaiden jujuna on korkoon kirjailtu “rakkaudentunnustus”. Tolppakorko n 7cm. Nahkapohja. Materiaali lämpimän punainen mokka. Koot 37-41, myös ½-koot. Huom saatavilla myös käsilaukku, jossa sama koristelu.

5365

Klassinen siro avokas sopii niin arkeen kuin juhlaan. Hyvä lesti, leikkaukset, jotka asettuvat oikeaan kohtaan, pehmeät nahkavuorit ja pintanahat ovat tehneet mallista erittäin suositun. 5½ cm:n korko. Nahkapohja. Värit: nappa mustana, tumman sinisenä ja beigenä, mokka mustana ja punaisena, kiiltonahka tumman sinisenä ja mustana.

50699

Loistava lesti ja istuvuus on tehnyt mallista kestosuosikin. Elastinen remmi pitää kengän tukevasti jalassa, 4,5cm:n korossa on tarvittava tukevuus. Nahkapohja. Musta versio on mokkaa, metallibeige pehmeää nappaa. 
Koot 36-42, myös ½-koot.