BRUNATE

 

20286

Kaupunkisneakerien aatelia. Huoliteltu, ei liian sporttinen ilme syntyy kauniiden materiaalien yhdistelmästä. Mukavuus on huippuluokkaa, lestissä on hyvin tilaa, nauhoilla voi säädellä teräosan ympärysmittaa, mutta jalkaan sneaker sujahtaa helposti vetoketjun avulla. Paksu kevytkumipohja, jossa 2cm kiilakorko. Irrotettava sisäpohja, jossa vielä huomaamattomasti lisää korkoa 1½cm; tarvittaessa pohjan voi korvata omalla erikoispohjallisella. Materiaalit: kiiltonahkakärki ja kanta, Step-vedenpitävä erikoistekstiili ja himmeäkiiltomokka.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

2621

Brunaten ajaton tyylikäs kävelykenkä, jossa kaikki ominaisuudet, joita kaupunkikävelykengältä odotetaan. Hyvä lesti ja istuvuus jalkaan, 1cm:n paksuinen  vahvasti kuvioitu kumipohja ja pohjaan sisäänrakennettu 2cm korko. Kiiltonahka on säitä kestävä materiaali, joka pitää jalat kuivina ja puhdistuu pyyhkäisyllä. Sivuresori istuttaa kengän jalkaan hellävarasisesti joustaen. Materiaali kiiltonahka.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

20550

Moni kaipaa jalkaan hyvin istuvaa nauhakenkää. Reiluun kävelykenkään tuovat ilmettä pohjan huolitellut yksityiskohdat ja kaunis materiaaliyhdistelmä: sivujen huoleton kiiltonahka ja päällisosan erikoismokka. Paksu, mukava kevytkumipohja. Koot 36-42, myös ½-koot

11090

Loistava yhdistelmä kauniissa kävelykengässä: musta kiiltonahka ja leopardikuvioinen turkis. Leopardikuosi istuttaa kengän niin mustaan kuin ihonväriseen sukkaan, keventää sopivasti ja yhdistyy kauniisti esim nahanruskeisiin asusteisiin. Paksu kumipohja antaa hyvän tuen ja pehmentää askelta. Koot 36-42, myös ½-koot.

11409

Nauhakenkä kevääseen päivitettynä: mukava paksu kumipohja on kevyttäkin kevyempi, etuosan reiítys tuo ilmavuutta. Huolelliset yksityiskohdat ja materiaalit viimeistelevät ilmeen. Materiaali kevyesti helmiäishohtoinen nappa ja kiiltonahka. Väri meillä musta. Koot 36-42, myös ½-koot.

11414

Paksu kevytkumipohja myös kävelykengässä, jonka eturesori vapauttaa nauhojen solmimiselta. Materiaali etuosassa reiitetty nappa, takaosassa kiiltonahka. Väri meillä pikkukuvan maitokaakao. Koot 36-42, myös ½-koot.

11435

Kevyempi kävelykenkä sujahtaa vaivattomasti jalkaan eturesorin ansiosta. Kevennetty ½-kumipohja on rakennettu paksun nahkapohjan päälle. Materiaali kiiltomokka, väri vaalea konjakki. Koot 36-42, myös ½-koot.

11431

Loafermainen matala kävelykenkä/avokas. Samalla kevennetyllä ½-kumipohjalla kuin edellinen malli 11435. Kengän vuori on nahkaa, pintamateriaalina kiiltonahka, mokka ja step-tekstiili. Kevyt resori sitoo kengän hyvin jalkaan ja tekee siitä helposti jalkaa sujautettavan. Meillä väri musta. Koot 37-41½, myös ½-koot.

1378

Vuosia on Brunaten Baccan ja sen punottu versio 1378 olleet kesäisiä kestosuosikkeja. Pehmeä kenkä muotoutuu hyvin jalkaan, ei paina mistään ja on helppo sujauttaa jalkaan. Supermukava matala avokas on vaikka kaupunkilomien monikäyttöinen matkaseuralainen: se sopii niin mekkojen kuin housujen kanssa ja sillä kävelee pitkän päivän jalkoja hellien. Tähän kesään 3 väriä, kokomusta ja pikkukuvien herkullinen nude-vaaleanpunainen ja beige-vaaleansininen, Koot 36-42, myös ½-koot.

30711

Toinen ikisuosikki. Mukavaakin mukavampi pitkilläkin kaupunkikävelyillä. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja ja 3cm:n  kiilakiilakorko sen takaavat. Hyvä leikkaus ei paina jalkaa aroista kohdista. Materiaali mokka, jossa pinnan alla vedenpitävä kalvo – siis loistava pehmeä materiaali, joka suojaa jalkaa hyvin.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista nyt myös uusi versio: mustaa vedenpitävää, kestävää ja kaunispintaista Romble-tekstiiliä

60001

Brunaten eniten myyty malli. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja antaa jalalle hyvän tuen ja häivyttää kadun epätasaisuudet. Korko näyttää 6cm korkealta mutta jalalle tuntu 4,5 cm – näin kävellään mukavasti ”korkealla” korolla vaikka kuinka pitkään. Reunan pehmeä elastisuus pitää kengän hyvin jalassa, leikkaus nousee tarpeeksi korkealle taaten mukavuuden. Materiaali mokka, jossa mokan alla vedenpitävä kalvo, jalat pysyvät siis kuivana sateenkin yllättäessä.
Värit: musta, tumma ruskea ja syksyn uusi väri sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista myös versio ”Romble” – vedenpitävä erikoistekstiili on kaunis ja superkestävä.

50386

Siro avokas on jo kestosuosikki! Lesti on loistava, 5 cm korko on siro mutta antaa hyvän tuen, massapintainen korko on kestävä. Päällisosan leikkaus nousee sopivan korkealle eikä paina arkaa vaivaisenluun kohtaa. Materiaali on pehmeä mokka, johon lisätty pölyä hylkivää mattakiiltoa pintaan. Nahkapohja.
Värit musta ja beige, koot 36-42, myös ½-koot.

50699

Loistava lesti ja istuvuus on tehnyt mallista kestosuosikin. Elastinen remmi pitää kengän tukevasti jalassa, 4,5cm:n korossa on tarvittava tukevuus. Nahkapohja. Musta versio on mokkaa, metallibeige pehmeää nappaa. 
Koot 36-42, myös ½-koot.

31537

Kesän ihanneavokas: huippupehmeä, ilmava ja mukava – testattu jo kesällä 2017. Korko 3cm, nahkapohja, päällisessä mokkaa ja verkkokudosta. Vaalean sukan kanssa verkko ja keveys korostuu, musta sukan kanssa ilme on yksivärinen. Koot 36-42, myös ½-koot.