BRUNATE

Italialaisella Brunatella on jo yli 90 vuoden kokemus laadukkaiden ja hyvin istuvien jalkineiden valmistajana. Yritys valmisti aiemmin vaativia ortopedisiä jalkineita ja sen huomaa edelleenkin: kenkien lestejä hiotaan ja testataan todella huolella ja valmistuksessa varmistetaan mukavuus esimerkiksi ohentamalla jokaisen kappaleen reuna ja naputtelemalla jokainen sauma ompelun jälkeen: näin saumat eivät tunnu herkimmässäkään jalassa. Yksinkertaisimmankin jalkineen valmistuksessa on oli 100 työvaihetta ja kaikki ne tehdään käsin, ammattitaidolla, joka on periytynyt pienessä Lomazzon kaupungissa sukupolvelta toiselle. Brunaten kenkiä Suomessa vain meillä. Vuosien kokemuksella tiedämme, että usein vaativimpaan jalkaan sopivat vaihtoehdot löytyvät juuri Brunaten malleista. Brunaten valikoimaan on suodattunut juuri tästä syystä monta klasssikkomallia (*), jotka ovat olleet valikoimassa useampia kausia.

31639

Siro ja mukava balleriinamainen avokas moneen menoon. Korko on mukavat 3 cm, joustava mokka lisää hyvää istuvuutta. Ohut kumipohja kestää ulkokäyttöä, mutta on mukava myös sisäkäytössä.
Väri musta, koot 37-42, myös ½-koot

31602

Yksinkertaisen avokkaan jujuna on näyttävä materiaali: mokka johon on painettu klassinen kukonaskelkuvio tummalla metallivärillä. Mukavassa lestissä on 3 cm korko.  Ohut kumipohja sopii myös katukäyttöön. 
Väri musta + murrettu tina, koot 37-42, myös ½-koot.

50386

Siro avokas on jo kestosuosikki! Lesti on loistava, 5 cm korko on siro mutta antaa hyvän tuen, massapintainen korko on kestävä. Päällisosan leikkaus nousee sopivan korkealle eikä paina arkaa vaivaisenluun kohtaa. Materiaali on pehmeä mokka, johon lisätty pölyä hylkivää mattakiiltoa pintaan. Nahkapohja.
Värit musta ja beige, koot 36-42, myös ½-koot.

50699

Loistava lesti ja istuvuus on tehnyt mallista kestosuosikin. Elastinen remmi pitää kengän tukevasti jalassa, 4,5cm:n korossa on tarvittava tukevuus. Nahkapohja. Musta versio on mokkaa, metallibeige pehmeää nappaa. 
Koot 36-42, myös ½-koot.

50454

Juuri oikein muotoiltu v-leikkaus, joka ei paina herkkääkään jalkaa, 4,5 cm tukea antava korko ja hyvä lesti – siinä mallin pysyvän menestyksen salaisuudet. Materiaali on laserleikattu mokka, joka myötäytyy hyvin jalkaan. Vaalean sukan kanssa korostuu materiaalin pitsimäisyys tuoden keveyttä, mustan sukan kanssa vaikutelma on tasaisen musta. Nahkapohja.
Väri musta, kesämallistossa myös beige, punainen ja sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.

60001

Brunaten eniten myyty malli. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja antaa jalalle hyvän tuen ja häivyttää kadun epätasaisuudet. Korko näyttää 6cm korkealta mutta jalalle tuntu 4,5 cm – näin kävellään mukavasti ”korkealla” korolla vaikka kuinka pitkään. Reunan pehmeä elastisuus pitää kengän hyvin jalassa, leikkaus nousee tarpeeksi korkealle taaten mukavuuden. Materiaali mokka, jossa mokan alla vedenpitävä kalvo, jalat pysyvät siis kuivana sateenkin yllättäessä.
Värit: musta, tumma ruskea ja syksyn uusi väri sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista myös versio ”Romble” – vedenpitävä erikoistekstiili on kaunis ja superkestävä.

30711

Toinen ikisuosikki. Mukavaakin mukavampi pitkilläkin kaupunkikävelyillä. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja ja 3cm:n  kiilakiilakorko sen takaavat. Hyvä leikkaus ei paina jalkaa aroista kohdista. Materiaali mokka, jossa pinnan alla vedenpitävä kalvo – siis loistava pehmeä materiaali, joka suojaa jalkaa hyvin.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista nyt myös uusi versio: mustaa vedenpitävää, kestävää ja kaunispintaista Romble-tekstiiliä

11382

Uusi kävelykenkämalli, jolle useat pienet yksityiskohdat antavat huolitellun ilmeen. Paksu kevytkumipohja antaa hyvän tuen ja häivyttää katupinnan epätasaisuudet. Korko 2cm. Sisäpojassa on pehmuste lisäämässä mukavuutta. Huoparesori istuttaa kengän pehmeästi ja tukevasti jalkaan. Materiaali lakeeripintainen ”käärme” ja paksu kuvioitu pohja sopivat kehnoimpiinkin keleihin.
Väri musta, huoparesori grafiitti, koot 36-42, myös ½-koot.     

2621

Brunaten ajaton tyylikäs kävelykenkä, jossa kaikki ominaisuudet, joita kaupunkikävelykengältä odotetaan. Hyvä lesti ja istuvuus jalkaan, 1cm:n paksuinen  vahvasti kuvioitu kumipohja ja pohjaan sisäänrakennettu 2cm korko. Kiiltonahka on säitä kestävä materiaali, joka pitää jalat kuivina ja puhdistuu pyyhkäisyllä. Sivuresori istuttaa kengän jalkaan hellävarasisesti joustaen. Materiaali kiiltonahka.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

20286

Kaupunkisneakerien aatelia. Huoliteltu, ei liian sporttinen ilme syntyy kauniiden materiaalien yhdistelmästä. Mukavuus on huippuluokkaa, lestissä on hyvin tilaa, nauhoilla voi säädellä teräosan ympärysmittaa, mutta jalkaan sneaker sujahtaa helposti vetoketjun avulla. Paksu kevytkumipohja, jossa 2cm kiilakorko. Irrotettava sisäpohja, jossa vielä huomaamattomasti lisää korkoa 1½cm; tarvittaessa pohjan voi korvata omalla erikoispohjallisella. Materiaalit: kiiltonahkakärki ja kanta, Step-vedenpitävä erikoistekstiili ja himmeäkiiltomokka.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

20150

Tämä kävelykenkä pelastaa monen talvikauden ja korvaa monelle hankalammin jalkaan laitettavat nilkkurit ja saappaat. Paksu, voimakaskuvioinen kumipohja, jossa pohjaan rakennettu 2cm korko. Vedenpitävä helppohoitoinen pintamateriaali on kiiltonahkaa kroko-kuvioinnilla. Pehmeä aito turkisvuori, joka pitää jalat lämpiminä. Helppo vain sujauttaa jalkaan, resorit molemmilla sivuilla lisäävät istuvuutta.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

20405

Hauska uutuus, matala nilkkuri vai korkealle nouseva kenkä? – Joka tapauksessa mukavaakin mukavampi, lämmin talvijalkine. Hyvä paksu kumipohja kunnon tarttumapinnalla. Helppo vetoketjukiinnitys. Lämmin turkisvuori. Materiaali mokka, jossa alla vedenpitävä kalvo. Jalalle korkoa n 2 cm.
Väri musta, turkissomiste harmaa. Koot 36-42, myös ½-koot.

28080

Lämmin mukava talvinilkkuri aidolla turkisvuorilla. Paksu, vahvasti kuvioitu pitävä kumipohja. Pintamateriaaliin, kevyesti käärmekuosiseen matalakiiltoiseen kiiltonahkaan ei tartu lika. Vetoketju jalan päällä tekee jalkaan laitosta helpon. Jalalle korkoa n 2cm.
Väri musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

28087

Pidetty talvinilkkuri aidolla turkisvuorilla. Paksu, kuvioitu pitävä kumipohja, jossa korkoa 2 cm. Vetoketju takaa helpon jalkaan laittamisen, sisäsivun resori lisää istuvuutta. Materiaalin mokka, jonka alla vedenpitävä kalvo: jalat pysyvät sekä kuivina että lämpiminä, aito turkis on tekee nilkkurista todella pehmeän eikä se  myöskään hiosta.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

28553

Mallistossa jo viime talvena, todella pidetty malli. Hyvä, pitävä, paksu kumipohja, jossa 2 cm korko. Aito turkisvuori pitää jalat lämpiminä, ei kuitenkaan hiosta. Pintamateriaalina huoleton kiiltonahka, joka kestää hyvin vettä ja puhdistuu pyyhkäisyllä. Venykkeet sisä- ja ulkosivulla, jalkaan laittaminen on helppoa.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.