Nilkkurit, buutsit

 

9814

Reilut buutsit kuuluvat kevääseen – ja usein ihan kesäänkin. Guglielmo Rotta on ajankohtaistanut länkkäri-buutsien ilmeen ja pienen tauon jälkeen ne tuntuvat taas tosi houkuttavilta: asuun syntyy kivaa potkua. Buutsin korko on n 4cm, pohja paksua nahkaa, materiaali meillä nudenväristä vasikannahkaa. Koot 37-41, myös ½-koot.

KEYLOR

Yksinkertaisen tyylikäs kevätnilkkuri, joka sopii niin housujen kuin hameen kanssa käytettäväksi. Helppo 7cm tolppakorko kestävää nahkaviilua, takavetoketju. Värit vaalea nahanruskea ja taitettu roosa. Koot 36-41, täydet koot.

D150507

Linjakas yksinkertainen kevätnilkkuri asustaa tyylikkäästi vaativassakin menossa. Mukava n 5 cm korko lisää säären mittaa ja on silti tukeva ja ”helppokulkuinen”. Takavetoketju on juuri sellainen yksityiskohta, josta Attlion tunnistaa. Materiaali eläväpintainen nahka, väri musta. Pohjassa injektoitu kumivahvike. Koot 37-40, myös ½-koot 37-40.

BARYKS

Arche on tehnyt kevyemmän version yhdestä suosituimmista syys-/talvinilkkureistaan. Sama pohja ja päälinen, nyt vain kevennettynä, rei´itettynä versiona. Pieni kiilakanta takaa mukavuuden pehmeän luonnonkumipohjan ohella. Woody-materiaali on käsiteltyä, sileää ja pehmeää nupukkia. Upeat värit kki ja Blush-vanha rosa (kuvassa) ja Havane-konjakki (pikkukuva). Täydet koot 36-42.


BIPOOP

Nilkkurit ja sandaalit samalla kertaa. Riittävän umpinaiset – ja myös peittävät, erityisesti mustan sukan kanssa – ja riittävän ilmavat kuumallekin kelille, sen takaavat ilmettä antavat reiät ja hengittävä nupukki. Pohja Archen huippumukava luonnonkumipohja. Täydelliset matkakumppanit, verrattomat kaupunkikävelykengät. Takavetoketju. Täydet koot 37-42.