GUGLIELMO ROTTA

 

9814

Reilut buutsit kuuluvat kevääseen – ja usein ihan kesäänkin. Guglielmo Rotta on ajankohtaistanut länkkäri-buutsien ilmeen ja pienen tauon jälkeen ne tuntuvat taas tosi houkuttavilta: asuun syntyy kivaa potkua. Buutsin korko on n 4cm, pohja paksua nahkaa, materiaali meillä nudenväristä vasikannahkaa. Koot 37-41, myös ½-koot.

7219

Kävelyavokkaan lesti on testattu todella mukavaksi parilla aiemmalla mallilla. Helppo ja tyylikäs kenkä moneen menoon. Tolppakorko 5cm, pohja nahkaa. Meillä materiaali huoltovapaa pehmeä kiiltonahka, väri nude, metallikoriste hopea. Koot 37-41, myös ½-koot.

90090

Upea materiaali säväyttää yksinkertaisen linjakkaassa avokkaassa. Kengän vuori on nahkaa, pintamateriaali tekstiiliä. Kaksi upeaa väriyhdistelmää: sinisävyisellä pohjalla kukkakuosissa punaista, rosaa, vihreää, toinen väriyhdistelmä vihreä-keltainen-oranssi. Molemmat yhdistettävissä monenlaisiin /-värisiin asuihin. Korko 4½cm. Koot 37-42, myös ½-koot. Molemmista väreistä myös kirjekuorikäsilaukku, joka luo vielä uusia käyttömahdollisuuksia.