Loaferit, kävelykengät, nauhakengät

 

1544

Pomme Dórin loaferissa on mukava, paksu kumipohjapohja sävy-sävyyn – se tekee sporttisesta mallista myös ”asiallisen” ja tietysti pidentää käyttöaikaa pitkään syksylle. Irrotettava sisäpohja mahdollistaa myös oman erikoispohjallisen käytön. Materiaali on superpehmeä nappa. Väri musta. Koot 37-41, myös ½-koot.

2621

Brunaten ajaton tyylikäs kävelykenkä, jossa kaikki ominaisuudet, joita kaupunkikävelykengältä odotetaan. Hyvä lesti ja istuvuus jalkaan, 1cm:n paksuinen  vahvasti kuvioitu kumipohja ja pohjaan sisäänrakennettu 2cm korko. Kiiltonahka on säitä kestävä materiaali, joka pitää jalat kuivina ja puhdistuu pyyhkäisyllä. Sivuresori istuttaa kengän jalkaan hellävarasisesti joustaen. Materiaali kiiltonahka.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

11090

Loistava yhdistelmä kauniissa kävelykengässä: musta kiiltonahka ja leopardikuvioinen turkis. Leopardikuosi istuttaa kengän niin mustaan kuin ihonväriseen sukkaan, keventää sopivasti ja yhdistyy kauniisti esim nahanruskeisiin asusteisiin. Paksu kumipohja antaa hyvän tuen ja pehmentää askelta. Koot 36-42, myös ½-koot.

20550

Moni kaipaa jalkaan hyvin istuvaa nauhakenkää. Reiluun kävelykenkään tuovat ilmettä pohjan huolitellut yksityiskohdat ja kaunis materiaaliyhdistelmä: sivujen huoleton kiiltonahka ja päällisosan erikoismokka. Paksu, mukava kevytkumipohja. Koot 36-42, myös ½-koot

D925128

Aivan uuden, ylellisen ilmeen yksinkertainen loafer saa, kun paksuun pohjaan liitetään punottu päälinen. Huom: meillä materiaalina silkkipunos, väri maitokaakao kuten pikkukuvassa. Koot 37-42, myös ½-koot.

D741018

Ylellisen yksinkertainen huippu-pehmeä nauhakenkä. Materiaalina nappa, väri musta, nahkapohja. Koot 37-40, myös ½-koot.

11409

Nauhakenkä kevääseen päivitettynä: mukava paksu kumipohja on kevyttäkin kevyempi, etuosan reiítys tuo ilmavuutta. Huolelliset yksityiskohdat ja materiaalit viimeistelevät ilmeen. Materiaali kevyesti helmiäishohtoinen nappa ja kiiltonahka. Väri meillä musta. Koot 36-42, myös ½-koot.

11414

Paksu kevytkumipohja myös kävelykengässä, jonka eturesori vapauttaa nauhojen solmimiselta. Materiaali etuosassa reiitetty nappa, takaosassa kiiltonahka. Väri meillä pikkukuvan maitokaakao. Koot 36-42, myös ½-koot.

11435

Kevyempi kävelykenkä sujahtaa vaivattomasti jalkaan eturesorin ansiosta. Kevennetty ½-kumipohja on rakennettu paksun nahkapohjan päälle. Materiaali kiiltomokka, väri vaalea konjakki. Koot 36-42, myös ½-koot.

11431

Loafermainen matala kävelykenkä/avokas. Samalla kevennetyllä ½-kumipohjalla kuin edellinen malli 11435. Kengän vuori on nahkaa, pintamateriaalina kiiltonahka, mokka ja step-tekstiili. Kevyt resori sitoo kengän hyvin jalkaan ja tekee siitä helposti jalkaa sujautettavan. Meillä väri musta. Koot 37-41½, myös ½-koot.

D741001

Kesän klassikko: loafer, eleetön ja aina yhtä tyylikäs ja ajankohtainen. Meillä materiaali rosoinen kiiltonahka, väri laivastonsininen. Koot 37-42, myös ½-koot.

D744009

Hapsuloafer asustaa rennosti monessa kesämenossa. Nahkapohjassa kumivahvikkeet. Materiaali rosoinen kiiltonahka, värit musta ja punainen. Koot 36-42, myös ½-koot.

1442

Loaferballeriina on yksi kesän 2018 tyypilliistä malleista. Sopii niin mekkoihin kuin erimittaisiin housuihin. Pohja nahkaa. Materiaali ihanan pehmeä Glove-nappa. Värit meillä nude ja metallinhotoinen tumma sininen. Koot 36-41, myös ½-koot.

1378

Vuosia on Brunaten Baccan ja sen punottu versio 1378 olleet kesäisiä kestosuosikkeja. Pehmeä kenkä muotoutuu hyvin jalkaan, ei paina mistään ja on helppo sujauttaa jalkaan. Supermukava matala avokas on vaikka kaupunkilomien monikäyttöinen matkaseuralainen: se sopii niin mekkojen kuin housujen kanssa ja sillä kävelee pitkän päivän jalkoja hellien. Tähän kesään 3 väriä, kokomusta ja pikkukuvien herkullinen nude-vaaleanpunainen ja beige-vaaleansininen, Koot 36-42, myös ½-koot.

15187

Superpehmeä ja mukava matala avokas. Ilmettä antaa materiaaliyhdistelmä ”suomumokka” etuosassa ja pintanahka kantaosassa. Korko n 1½cm, nahkapohja. Väri musta. Koot 36-41, myös ½-koot.