Kävely

 

6193390

Kävelykenkä on muodikkaasti rento yhdistelmä perinteisempää kävelykenkää ja sneakeria. Paksu kumipohja on mukava kaupungin kaduilla. Pehmeä resori istuttaa kengän hyvin jalkaan. Kukkakoriste tuo sopivasti särmää tuoden naisellisuutta reippaaseen kenkään. Materiaali mokka.
Väri musta, koot 37-41, myös ½-koot   

D714060

Tyylikkään loaferin koristeena on palmikkopanta. Kumipohja, korko n 1½cm. Pintamateriaali on kiillotettua pintanahkaa. Loistava lesti, kuten aina AGL:n kävelykengissä.  
Väri musta, koristepalmikossa tummaa hopeaa, tummaa sinistä ja sinapinkeltaista tyylikkäänä yhdistelmänä. Koot 36-42, myös ½-koot.

D733008

Nauhakengässä on reilu kumipohja ja tukeva n 2½cm korko. Materiaalina kiiltonahka. Loistava pari niin housuasuille kuin hameille.
Väri musta, koot 37-42, myös ½-koot.

D717012

Tyypillistä AGL:lle: monta yksityiskohtaa ajankohtainen turkissomiste, ylipaksu pohja ja pohjaa keventävä hopearanti, jotka saattaisivat olla liikaa samassa kengässä, mutta ei AGL:llä , joka osaa tehdä niistä huipputyylikkään yhdistelmän. Materiaali kiillotettu nahka.
Väri: musta, koot 37-40, myös ½-koot.

D930006

Supersuloinen kävelykenkä, kermanvaalean kengän somisteena vaalea pörröturkis. Hyvä kumipohja, kannassa korotusta 1½cm. Kun vaalean kengän materiaalina on kiiltonahka, kestää se hyvin syksyn kelejä ja on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.
Väri: kermanvaalea, koot 36-41, myös ½-koot.

11382

Uusi kävelykenkämalli, jolle useat pienet yksityiskohdat antavat huolitellun ilmeen. Paksu kevytkumipohja antaa hyvän tuen ja häivyttää katupinnan epätasaisuudet. Korko 2cm. Sisäpojassa on pehmuste lisäämässä mukavuutta. Huoparesori istuttaa kengän pehmeästi ja tukevasti jalkaan. Materiaali lakeeripintainen ”käärme” ja paksu kuvioitu pohja sopivat kehnoimpiinkin keleihin.
Väri musta, huoparesori grafiitti, koot 36-42, myös ½-koot. 

2621

Brunaten ajaton tyylikäs kävelykenkä, jossa kaikki ominaisuudet, joita kaupunkikävelykengältä odotetaan. Hyvä lesti ja istuvuus jalkaan, 1cm:n paksuinen  vahvasti kuvioitu kumipohja ja pohjaan sisäänrakennettu 2cm korko. Kiiltonahka on säitä kestävä materiaali, joka pitää jalat kuivina ja puhdistuu pyyhkäisyllä. Sivuresori istuttaa kengän jalkaan hellävarasisesti joustaen. Materiaali kiiltonahka.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

20150

Tämä kävelykenkä pelastaa monen talvikauden ja korvaa monelle hankalammin jalkaan laitettavat nilkkurit ja saappaat. Paksu, voimakaskuvioinen kumipohja, jossa pohjaan rakennettu 2cm korko. Vedenpitävä helppohoitoinen pintamateriaali on kiiltonahkaa kroko-kuvioinnilla. Pehmeä aito turkisvuori, joka pitää jalat lämpiminä. Helppo vain sujauttaa jalkaan, resorit molemmilla sivuilla lisäävät istuvuutta.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.