Kiilakorolliset nilkkurit

 

JOLIA

Nilkkurissa on Archen pehmeä ja joustava luonnonkumipohja, joka säilyttää kitkan myös kylmässä. 3cm:n kiilakorko antaa jalalle hyvän asennon ja tukee myös hyvää ryhtiä. Nilkkuri on helppo sujauttaa jalkaan kahden vetoketjun ansioista. Nupukki pintamateriaalina on pehmeä ja joustava. Vuoriton.
Väri musta, koot 36-42, täydet koot.

JOHAHO

Naisellinen ja siro kiilanilkkuri istuu jalkaan kuin sukka. Kiila jalalle mukavat 3,5cm. Vetoketju varren sisäsivulla. Materiaali kimmoisa nupukki, vuoriton. Väri: Lauze-murrettu harmaa, varren suussa kapea kaitale tummaa vihreää. Koot 36-42, myös ½-koot.

PARTEK 

Luonnonkuminen paksu pohja vahvalla traktorikuviolla on sekä mukava että turvallinen, kiilakorko 4cm. Päällismateriaali on vedenkestäväksi käsitelty Hunter. Vetoketju varren sisäsivulla. Nilkkurissa on villavuori.
Värit musta ja Kaki-vihreä, koot 36-41, täydet koot.

PATTIZ

Nilkkuri on rakennettu samalle pohjalle kuin malli Partek, mukava kiilakorko on jalalle 4 cm ja pohjassa on vahva kuviointi lisäämässä luonnonkumin hyvää pitoa. Etuosan kaksi vetoketjua antavat ilmettä ja tekevät jalkaan laittamisesta todella mukavan. Materiaali nupukki, ei vuoria.
Väri Kumina / murrettu keltainen yhdistettynä mustaan pohjaan ja vetoketjuun – tehokas asuste syksyn mustille asuille. Koot 37-40, täydet koot.