MARCOS

Italialainen Marcos vie suurimman osan tuotannostaan pohjoiselle pallonpuoliskolle, siksi sen nilkkurit ja saappaat sopivat oikeasti talvisiin olosuhteisiin. Kumipohjissa on hyvä kuviointi ja kumiseos, joka säilyttää pitävyytensä myös pakkasessa. Lesteissä on tilaa suomalaiselle jalalle. 

Ylipolvensaappaat ja nilkkurit ovat miltei syöneet elintilan perinteisiltä saappailta, ainakin Keski-Euroopassa, jossa ei kelien puolesta juurikaan tarvita saappaita. Ylipolvensaappaat ovatkin monelle todella edullinen asuste: hameeseen yhdistettynä ne peittävät kauniisti polven ja vaikuttavat edullisesti mittasuhteisiin, myös kapeiden housujen päälle vedettyinä ylipolvensaappaat saavat sääret näyttämään pidemmiltä.

1544

Reillusti yli polven ulottuva matalakorkoinen saapas. Huikea istuvuus stretch-mokkaisen varren ansioista, niin hoikempaan kuin voimakkaampaan pohkeeseen. Linjakkaan yksinkertainen, vain pieni rusetti varren yläreunassa. Hyvä, pitävä kumipohja. Materiaali mokka/stretch-mokka.
Väri musta, koot 37-42, täydet koot.

2191D 

Ylipolvensaapas muodikkaalla 5½ cm tolppakorolla. Stretch-mokkavarsi istuu sääreen kuin sääreen. Pitävä kumipohja, myös talviliukkailla. Materiaali mokka/stretch-mokka.
Väri musta, koot 36-40, täydet koot.

2583

Klassinen tyylikkään pelkistetty saapas ulottuu juuri polven alapuolelle. Hyvä kumipohja pitää myös liukkaalla kelillä. Villavuori tekee saappaasta ihanan pehmeän, se ei kuitenkaan hiosta sisälläkään. Materiaali pehmeä nappa. Huom myös XS-varsi hoikalle jalalle!
Väri musta , koot 36-42, täydet koot.

2056

Saappaassa on helppo 5½ cm tolppakorko. Pohja on pitävää, hyvin kuvioitu kumia. Villavuori on ihanan pehmeä ja kuitenkin hyvin hengittävä, ei hiosta. Materiaalivaihtoehdot mokka ja pehmeä nappa.
Väri musta, koot 36-41, myös ½-koot.

7091

Klassisessa matalassa nilkkurissa on hillitty broque-koristelu. Pitävä kuvioitu kumipohja, korko 2½ cm. Villavuori tekee nilkkurista ihanan pehmeän. Erittäin mukava lesti, tilaa päkiän kohdalla. Ulkosyrjällä resori ja sisäsivulla vetoketju. Materiaali nappa.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.