Matalat nilkkurit

 

7091

Klassisessa matalassa nilkkurissa on hillitty broque-koristelu. Pitävä kuvioitu kumipohja, korko 2½ cm. Villavuori tekee nilkkurista ihanan pehmeän. Erittäin mukava lesti, tilaa päkiän kohdalla. Ulkosyrjällä resori ja sisäsivulla vetoketju. Materiaali nappa.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

1351

Matala, rennon tyylikäs, yksinkertainen nilkkuri, jonka ainoana erottuvana detaljina pohjan harmaa raita. Paksu raakakumipohja antaa myös n 1½cm koron. Vetoketju sisäsivulla. Materiaali superpehmeä ”glove”-nappa.
Väri musta, koot 36-42, täydet koot.

DACIL

Raakakumipohjanen matala nilkkuri. Sujahtaa helposti jalkaan resorien avulla. Materiaali pintanahka.
Värit musta ja tumma vihreä, koot 37-41, täydet koot

BARYKY

Baryky-nilkkuri on ollut suosikki jo muutaman kauden ajan. Luonnonkumipohjassa on 1½cm korko. Vetoketju takasaumassa. Vuoriton.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, täydet koot.

JIMEY

Traktoripohjainen matala nilkkuri pitää kelissä kuin kelissä. Pintamateriaalina kimmoisa nupukki. Resorit sävy-sävyyn kengän ulko- ja sisäsivulla antavat ilmettä ja helpottavat jalkaan sujauttamista.
Värit musta ja Nuit-tummansininen, koot 36-42, täydet koot.

JOEKAM

Reilussa nilkkurissa on vetoketju edessä: se antaa ilmettä ja tekee jalkaan laittamisesta helpon. Paksu, joustava luonnonkumipohja pysyy sitkeänä ja pitävänä myös pakkasessa, pohjaan rakennettu korko 2cm. Pintamateriaalina kimmoisa nupukki, vuoriton.
Väri musta, vetoketju hopeanvärinen. Kot 36-42, täydet koot.

D930502

Matala reilu nilkkuri on huippumuodikas ja näyttävä. Tummankirjava turkis erottuu juuri sopivasti ilmettä antaen. Kunnon kumipohja kaikkiin keleihin. Kelejä kestää myös kiillotettu nahka materiaalina.
Väri musta ruskeansävyisellä turkissomisteella. Koot 36-41, myös ½-koot.

D717536

Hiukan ”monohtava” nilkkuri on ollut jo edellisen talven suosikki. Tämän talven versiossa on aivan uutta näyttävyyttä: upea pehmeä mohair-turkissomiste ja ihana kermanvaalea sävy, joka kiillotetussa nahassa ei ole arka syyskeleissäkään. Paksu kumipohja.
Väri kermanvaalea, koot 36-42, myös ½-koot.

43649

Mascaron vedenpitävä nilkkuri matalalla korolla. Materiaali Scotch-tekstiili, helppohoitoinen ja kestävä, lika lähtee pyyhkäisyllä. Kumipohjassa kuviointi, ranti suojaa kenkää.
Väri musta, koot 37-41, myös ½-koot