POMME DÓR

Italialainen Pomme Dór käyttää superpehmeitä laadukkaita nahkoja ja viimeistelee kenkiinsä rennosti huolettoman, tärkeilemättömän ilmeen.

1274

Suloinen siro rusetti-ballerina. Balleriina on jalassa untuvaisen pehmeä, kuten pomme dórit aina. Pohja nahkaa. Korko 1cm. Materiaali murrettu metallipintainen nahka.
Väri tumma hopea, koot 37-40, myös ½-koot.               

6806

Huippumukava nilkkuri rennolla fiilingillä. Nahkalappu-tolppakorko 6cm. Nahkavuori, kumipohja. Vetoketju takana.
Viininpunainen superpehmeää nappaa, tummansininen mokkaa. Koot 36-42, myös ½-koot.

6805 

Mustassa versiossa huippumukavasta nilkkurista on sivuvetoketju. Nahkavuori, kumipohja. Nahkalappu-tolppakorko, 6cm. Materiaali superpehmeä nappa.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

5941

Nilkkurissa on tavallista korkeampi varsi, näin se on todella hyvä asuste myös talven alimittaisille punteille: kun varsi jatkuu lahkeen alle, ei synny ylimääräsisiä lyhentäviä poikkilinjoja ja vaikutelma on muutenkin eheämpi. Tolppakorko 7cm. Materiaali mokka.
Väri  musta, koot 37-40, myös ½-koot.

1351

Matala, rennon tyylikäs, yksinkertainen nilkkuri, jonka ainoana erottuvana detaljina pohjan harmaa raita. Paksu raakakumipohja antaa myös n 1½cm koron. Vetoketju sisäsivulla. Materiaali superpehmeä ”glove”-nappa.
Väri musta, koot 36-42, täydet koot.

1346

Sileä, rento matala saapas. Paksu kumipohja. Matala 2cm korko. Nahkavuori. Vetoketju sisäsivulla. Materiaali pehmeä ”seta”-nappa.
Väri musta, koot 37-41, täydet koot.