POMME DÓR

 

1544

Pomme Dórin loaferissa on mukava, paksu kumipohjapohja sävy-sävyyn – se tekee sporttisesta mallista myös ”asiallisen” ja tietysti pidentää käyttöaikaa pitkään syksylle. Irrotettava sisäpohja mahdollistaa myös oman erikoispohjallisen käytön. Materiaali on superpehmeä nappa. Väri musta. Koot 37-41, myös ½-koot.

1442

Loaferballeriina on yksi kesän 2018 tyypilliistä malleista. Sopii niin mekkoihin kuin erimittaisiin housuihin. Pohja nahkaa. Materiaali ihanan pehmeä Glove-nappa. Värit meillä nude ja metallinhotoinen tumma sininen. Koot 36-41, myös ½-koot.

1420

Eleetön sileä balleriina on kesän helpoin asuste. Niin arkiseen menoon kuin pieneen juhlaa, niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Pomme balleriina on uskomattoman pehmeä erikoisrakenteen, sisäpohjan pehmustuksen ja ihanan pehmeän Glove-nahan ansiosta. Värit musta ja punainen. koot 36-41, myös ½-koot.

1374

Rusettibaleriina on tyttömäisen naisellinen ja super-pehmeä jalalle. Sama hieno valmistustekniikka kuin perusballeriinassa. Materiaali mokka, väri nude. Koot 38-40, myös ½-koot.