Saappaat

 

2056

Saappaassa on helppo 5½ cm tolppakorko. Pohja on pitävää, hyvin kuvioitu kumia. Villavuori on ihanan pehmeä ja kuitenkin hyvin hengittävä, ei hiosta. Materiaalivaihtoehdot mokka ja pehmeä nappa.
Väri musta, koot 36-41, myös ½-koot.

2583

Klassinen tyylikkään pelkistetty saapas ulottuu juuri polven alapuolelle. Hyvä kumipohja pitää myös liukkaalla kelillä. Villavuori tekee saappaasta ihanan pehmeän, se ei kuitenkaan hiosta sisälläkään. Materiaali pehmeä nappa. Huom myös XS-varsi hoikalle jalalle!
Väri musta , koot 36-42, täydet koot.

1544

Reillusti yli polven ulottuva matalakorkoinen saapas. Huikea istuvuus stretch-mokkaisen varren ansioista, niin hoikempaan kuin voimakkaampaan pohkeeseen. Linjakkaan yksinkertainen, vain pieni rusetti varren yläreunassa. Hyvä, pitävä kumipohja. Materiaali mokka/stretch-mokka.
Väri musta, koot 37-42, täydet koot.

43189

Mascaron vedenpitävä saapas matalalla korolla. Joustava varsi istuu hyvin erivahvuisissa pohkeissa. Kevyt saapas asustaa kauniisti myös sisäkäytössä.  Materiaali Scotch-tekstiili, helppohoitoinen ja kestävä, lika lähtee pyyhkäisyllä. Kumipohjassa kuviointi, ranti suojaa kenkää.
Väri musta, koot 37-41, myös ½-koot

 44570

Mascaron vedenpitävä saapas mukavalla 4 cm:n korolla. Joustava varsi istuu kauniisti hoikassa pohkeessa, mutta joustaa hyvin myös voimakkaampaan pohkeeseen ja tuo nilkan hoikentavasti esille. Siro asuste myös sisäkäytössä. Materiaali kestävä ja helppohoitoinen Scotch-tekstiili, josta lika lähtee pyyhkäisyllä. Kumipohja.
Väri musta, koot 36-41, myös ½-koot

36943

Mascaron klassinen saapas 5 cm:n korolla. Joustava varsi istuu kauniisti hoikassa sääressä, mutta joustaa hyvin myös voimakkaampaan pohkeeseen ja tuo nilkan kauniisti esille. Kaunis asuste mekoille myös sisäkäytössä, vaikkapa teatteri- tai konserttikäynnillä. Vedenpitävää, helppohoitoista ja kestävää Scotch-tekstiiliä, josta lika lähtee pyyhkäisyllä.
Väri musta, koot 36-41, myös ½-koot

2191D 

Ylipolvensaapas muodikkaalla 5½ cm tolppakorolla. Stretch-mokkavarsi istuu sääreen kuin sääreen. Pitävä kumipohja, myös talviliukkailla. Materiaali mokka/stretch-mokka.
Väri musta, koot 36-40, täydet koot.

SCHIZO / 5050

KLASSIKKO! Nousee kauniisti peittämään polven. Takaosan strech-materiaali saa varren istumaan hoikemmassa ja voimakkaammassa sääressä. Mukava lesti.
Mustaa pintanahkaa ja mokassa mustana ja beigenä. Koot 36-41, myös ½-koot.

LOWLAND

Upein matala ylipolvensaapas! Koko varsi ylellistä strechmokkaa, joka istuu kauniisti sääreen kuin sääreen.
Kumipohja.
Värity musta ja beige, koot 36-41, myös ½-koot.

TIELAND

Näyttävässä ylipolvenmallissa on trendikäs tolppakorko 7cm, jolla kävelee ja seisoo mukavasti. Pitkä varsi ja korko imartelevat mittasuhteita: sääret saavat upeasti lisää mittaa. Varren stretch-mokka mukautuu niin hoikkaan kuin vahvempaankin pohkeeseen. Kumipohja soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.
Värit musta ja konjakki, koot 36-41, myös ½-koot 

HIHGLAND

Stuart on osannut taituroida korkeaan ylipolvensaappaaseen juuri oikean supernaisellisen muodon – mutta tyylikkäästi ei liian haastavasti. Korko 9 cm. Materiaali mokka.
Värit musta ja beige, koot 36-40, myös ½-koot.