Slingbackit, pistokkaat, sandaalit

 

711760

Slinbackit tulevat vahvasti kesän 2018 kuvaan. Kennel&Schmengerin matassa slinbackissa on yksinkertaiset, juuri oikeat linjat. Musta nappa korostaa graafisuutta. Koot 37-41, myös ½-koot.

73004

Voltanin mukavuutta kesämenoon: pehmeästä kiiltonahasta valmistettu slingback niin kesän juhlaan kuin arkeen. Korko 5cm, pohja nahkaa. Värit tummansininen ja beige. Koot 37-42, myös ½-koot.

7154010

Korollinen pistokas istuu ja pysyy hyvin jalassa ja tolppakoron ansiosta sillä kävelee mukavasti kesäkaduilla. Näyttävä asuste arkeen tai juhlaan. Materiaali musta mokka. Koot 36-42, myös ½-koot.

47150

Naiselliset, hiukan nostalgisetkin sirot slingbackit kuuluvat kesään 2018. Korko n. 5cm. Nahkapohja. Materiaali pehmeä kiiltonahka, väri ”Honey Rose” eli nuden vaaleanpunainen. Koot 36-42, myös ½-koot.

47169

Näyttävillä slingbackeillä on tolppakoron ansioista huoleton kävellä ja juhlia. Koron korkeus n 7cm. Nahkapohja. Materiaali musta mokka. Koot 36½-41½, myös ½-koot.

AURION

Pistokkaat on niin mukava tuikata jalkaan – ja näillä Archen pistokkailla on myös mukava kävellä. Leveä, pehmeä panta sitoo pistokkaan hyvin jalkaan, matala kanta antaa jalalle miellyttävän asennon ja pehmeä luonnonkumipohja ei hemmottele vain jalkaa vaan myöskin polvia ja lonkkaa, koko tukirakennetta, iskua vaimentavan tehonsa takia. Materiaali nupukki, väri raikas musta-valkoinen (kuvassa). Täydet koot 36-42.

46469

Kesän 2018 tuo myös pitkään odotetut pistokkaat. Linjakkaan pistokkaan koristeena on suuri samettirusetti. Meillä kokonaan musta, materiaali mokka. Pohja kumi. Koot 37-41½, myös ½-koot.

D749002

Pistokkaassa on kaikki muodikkaimmat piireet: matala korko, terävä kärki ja korkealle nouseva päällisosa, tyylikkäästi linjakas kokonaisuus. Materiaali pehmeä nappa, väri musta. Koot 37-40, myös ½-koot.

WANZA

Naisellinen pistokas. 7cm tolppakorko toimii hyvin vauhdikkaassakin kesämenossa ja pehmeät eturemmit sitovat pistokkaan hyvin jalkaan. Materiaali pehmeä nappa lämpimän nudena tai mokka syvän punaisena. Koot 37-41, täydet koot.

SATIA

Archen suosituin sandaali kautta aikojen ja jo monen vuoden ajan. Ja siihen on syynsä: super-mukavuus! Kimmoisa luonnonkumipohja säästää jalkoja, polvia, lonkkaa, etuosan päälinen peittää jalan juuri sopivasti, eikä taatusti paina tai hankaa arintakaan jalkaa, kimmoista remmit sitovat sandaalin jalkaan turvallisesti. Ainakaan näiden sandaalien takia ei yksikään kävely jää tekemättä. Perinteisen nupukin, nyt mustana ja Blush-antiikki-roosana, lisäksi nyt uusi hilpeä tiikeri-turkis (musta-keltainen / kuvassa). Täydet koot 36-42. Tee näistä luottokumppanit Suomen kesään ja matkoille lämpimiin maihin, vuosiksi eteenpäin!

10177

Kaunis aikuisen naisen sandaali peittää jalan juuri sopivasti. Upea materiaaliyhdistelmä: musta kiiltonahka ja tumman platinan värinen metallinahka (pikkukuvasssa). Vaalea nilkkaosuus on todella ystävällinen linjoille, ei katkaise nilkkaa epäpukevasti. Sandaali sujahtaa jalkaan takavetoketjun ansioista. Jalka lepää pehmeällä fussbet-pohjalla. koot 37-42, myös ½-koot.

D631052

Tällä upealla sandaalilla menet vaikka kesän suuriin juhliin. Etuosan materiaalina maitokahvin värinen silkki, kantaosa, jossa myös nilkkaremmi, on metallinappaa. Korkki-korko tuo sopivaa rosoisuutta ja noin 5 cm tolppakorko tekee sandaalin todella helpoksi. Koot 37-40, myös ½-koot.

MIDAS

Siro sandaletti, joka pysyy hyvin jalassa nilkkaremmin ansiosta ja peittää armeliaasti kantapään. Korko 7cm, pohja nahkaa. Materiaali vaalea rosa kiiltonahka tai keltainen mokka. Koot 36-41, täydet koot.

MARITA

Siro kesä- /juhlasandaletti. Remmietusa sitoo jalan kauniisti ja peittää juuri sopivasti. 7cm korko on siro ja vakaa. Materiaali kiiltonahka, ja väri lämmin nude. Koot 36-42, täydet koot.

MADAY

Kaunis ja käytännöllinen sandaletti, joka on mukava myös vauhdikkaassa menossa: elastiset remmit sitovat sandaalin hyvin jalkaan ja 6cm tolppakorko on mukava jalalle ja helppo kesäkadulla. Väri musta, materiaali mokka. Koot 36-41, täydet koot.