Sneakerit

 

20286

Kaupunkisneakerien aatelia. Huoliteltu, ei liian sporttinen ilme syntyy kauniiden materiaalien yhdistelmästä. Mukavuus on huippuluokkaa, lestissä on hyvin tilaa, nauhoilla voi säädellä teräosan ympärysmittaa, mutta jalkaan sneaker sujahtaa helposti vetoketjun avulla. Paksu kevytkumipohja, jossa 2cm kiilakorko. Irrotettava sisäpohja, jossa vielä huomaamattomasti lisää korkoa 1½cm; tarvittaessa pohjan voi korvata omalla erikoispohjallisella. Materiaalit: kiiltonahkakärki ja kanta, Step-vedenpitävä erikoistekstiili ja himmeäkiiltomokka.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

6120400

Sneakerit ovat tulleet jäädäkseen. Kukapa haluaisi luopua niiden mukavuudesta ja rennosta lookista. Upea kaupunkisneaker on pehmeää kiiltonahkaa – todella huoleton materiaali vielä kun se yhdistyy paksuun pohjarakenteeseen.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

6115450

Söpö turkisvuori-sneaker! Kunnon kumipohja. Pintamateriaali mokka.
Väri rosewood/vanha rosa, koot 37-41, myös ½-koot

28080

Lämmin mukava talvinilkkuri aidolla turkisvuorilla. Paksu, vahvasti kuvioitu pitävä kumipohja. Pintamateriaaliin, kevyesti käärmekuosiseen matalakiiltoiseen kiiltonahkaan ei tartu lika. Vetoketju jalan päällä tekee jalkaan laitosta helpon. Jalalle korkoa n 2cm.
Väri musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

6120270

Nämä sneakerit erottuvat massasta. Rennon sneakerin näyttävä materiaali maastokuosinen sametti on koristeltu aidoin kivihiilihelmin. Paksu 2cm:n pohja suojaa jalkaa ja kengän pintamateriaalia, pohjaan on sisäänrakenettu 1½ cm:n korko.
Väri: maastonvihreä, koot 37-41, myös ½-koot