Suosikkimallit vaativallekin jalalle *

Mallistossamme on muutamia malleja, jotka ovat jatkaneet jo useamman kauden. Ne ovat ajattomia, toimivia, käytännöllisiä ja ennen kaikkea lesteiltään niin mukavia, että niistä on muodostunut asiakkaittemme suosikkeja. Ne ovat malleja, jotka sopivat kaikkein vaativimmillekin jaloille. Malleja, joilla jaksaa seistä ja kävellä vaikka koko pitkän päivän.

BARYKY

Baryky-nilkkuri on ollut suosikki jo muutaman kauden ajan. Luonnonkumipohjassa on 1½cm korko. Vetoketju takasaumassa. Vuoriton.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, täydet koot.

50386

Siro avokas on jo kestosuosikki! Lesti on loistava, 5 cm korko on siro mutta antaa hyvän tuen, massapintainen korko on kestävä. Päällisosan leikkaus nousee sopivan korkealle eikä paina arkaa vaivaisenluun kohtaa. Materiaali on pehmeä mokka, johon lisätty pölyä hylkivää mattakiiltoa pintaan. Nahkapohja.
Värit musta ja beige, koot 36-42, myös ½-koot.

50699

Loistava lesti ja istuvuus on tehnyt mallista kestosuosikin. Elastinen remmi pitää kengän tukevasti jalassa, 4,5cm:n korossa on tarvittava tukevuus. Nahkapohja. Musta versio on mokkaa, metallibeige pehmeää nappaa. 
Koot 36-42, myös ½-koot.

50454

Juuri oikein muotoiltu v-leikkaus, joka ei paina herkkääkään jalkaa, 4,5 cm tukea antava korko ja hyvä lesti – siinä mallin pysyvän menestyksen salaisuudet. Materiaali on laserleikattu mokka, joka myötäytyy hyvin jalkaan. Vaalean sukan kanssa korostuu materiaalin pitsimäisyys tuoden keveyttä, mustan sukan kanssa vaikutelma on tasaisen musta. Nahkapohja.
Väri musta, kesämallistossa myös beige, punainen ja sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.

60001

Brunaten eniten myyty malli. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja antaa jalalle hyvän tuen ja häivyttää kadun epätasaisuudet. Korko näyttää 6cm korkealta mutta jalalle tuntu 4,5 cm – näin kävellään mukavasti ”korkealla” korolla vaikka kuinka pitkään. Reunan pehmeä elastisuus pitää kengän hyvin jalassa, leikkaus nousee tarpeeksi korkealle taaten mukavuuden. Materiaali mokka, jossa mokan alla vedenpitävä kalvo, jalat pysyvät siis kuivana sateenkin yllättäessä.
Värit: musta, tumma ruskea ja syksyn uusi väri sininen. Koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista myös versio ”Romble” – vedenpitävä erikoistekstiili on kaunis ja superkestävä.

30711

Toinen ikisuosikki. Mukavaakin mukavampi pitkilläkin kaupunkikävelyillä. Paksu 1½ cm:n kevytkumipohja ja 3cm:n  kiilakiilakorko sen takaavat. Hyvä leikkaus ei paina jalkaa aroista kohdista. Materiaali mokka, jossa pinnan alla vedenpitävä kalvo – siis loistava pehmeä materiaali, joka suojaa jalkaa hyvin.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.
Samasta mallista nyt myös uusi versio: mustaa vedenpitävää, kestävää ja kaunispintaista Romble-tekstiiliä

2621

Brunaten ajaton tyylikäs kävelykenkä, jossa kaikki ominaisuudet, joita kaupunkikävelykengältä odotetaan. Hyvä lesti ja istuvuus jalkaan, 1cm:n paksuinen  vahvasti kuvioitu kumipohja ja pohjaan sisäänrakennettu 2cm korko. Kiiltonahka on säitä kestävä materiaali, joka pitää jalat kuivina ja puhdistuu pyyhkäisyllä. Sivuresori istuttaa kengän jalkaan hellävarasisesti joustaen. Materiaali kiiltonahka.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

20286

Kaupunkisneakerien aatelia. Huoliteltu, ei liian sporttinen ilme syntyy kauniiden materiaalien yhdistelmästä. Mukavuus on huippuluokkaa, lestissä on hyvin tilaa, nauhoilla voi säädellä teräosan ympärysmittaa, mutta jalkaan sneaker sujahtaa helposti vetoketjun avulla. Paksu kevytkumipohja, jossa 2cm kiilakorko. Irrotettava sisäpohja, jossa vielä huomaamattomasti lisää korkoa 1½cm; tarvittaessa pohjan voi korvata omalla erikoispohjallisella. Materiaalit: kiiltonahkakärki ja kanta, Step-vedenpitävä erikoistekstiili ja himmeäkiiltomokka.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

20150

Tämä kävelykenkä pelastaa monen talvikauden ja korvaa monelle hankalammin jalkaan laitettavat nilkkurit ja saappaat. Paksu, voimakaskuvioinen kumipohja, jossa pohjaan rakennettu 2cm korko. Vedenpitävä helppohoitoinen pintamateriaali on kiiltonahkaa kroko-kuvioinnilla. Pehmeä aito turkisvuori, joka pitää jalat lämpiminä. Helppo vain sujauttaa jalkaan, resorit molemmilla sivuilla lisäävät istuvuutta.
Värit musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

28080

Lämmin mukava talvinilkkuri aidolla turkisvuorilla. Paksu, vahvasti kuvioitu pitävä kumipohja. Pintamateriaaliin, kevyesti käärmekuosiseen matalakiiltoiseen kiiltonahkaan ei tartu lika. Vetoketju jalan päällä tekee jalkaan laitosta helpon. Jalalle korkoa n 2cm.
Väri musta ja tumma ruskea, koot 36-42, myös ½-koot.

 

5806

Loistavat ominaisuuden tekevät kävelyavokkaasta yhden asiakkaittemme suurimmista suosikeista. Mukava lesti, runsaaseenkin kävelyyn soveltuva 3 cm:n korko, pintamateriaali kroko-kiiltonahka on kosteutta kestävää, pitää jalat kuivana huonossakin säässä ja pysyy siistinä pelkällä pyyhkäisyllä. Pehmeyttä lisäävä kumipohja. Koristeena panta, joka ei tunnu lainkaan jalassa. Vaikka avokas sopii pitkillekin kävelyille, on se siro ja näyttävä myös sisäkäytössä.
Värit: musta, tumma ruskea, tumma sininen, koot 36-42, myös ½-koot

5365

Klassinen siro avokas sopii niin arkeen kuin juhlaan. Hyvä lesti, leikkaukset, jotka asettuvat oikeaan kohtaan, pehmeät nahkavuorit ja pintanahat ovat tehneet mallista erittäin suositun. 5½ cm:n korko. Nahkapohja.   
Värit: musta ja tummansininen nappa, musta ja punainen mokka. Koot 36-42, myös ½-koot.

3560

Matalakorkoinen avokas, joka on sopinut vaativimpaankin jalkaan. 3 cm:n korko on monelle ergonomisesti juuri se oikea niin selän kuin jalkojenkin kannalta. Oikeaan kohtaan asettuvat leikkaukset ja materiaalina pehmeä mokka. Nahkapohja.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.