UNISA

 

KEYLOR

Yksinkertaisen tyylikäs kevätnilkkuri, joka sopii niin housujen kuin hameen kanssa käytettäväksi. Helppo 7cm tolppakorko kestävää nahkaviilua, takavetoketju. Värit vaalea nahanruskea ja taitettu roosa. Koot 36-41, täydet koot.

KIRKU

Siro avokas kesän juhlaan ja arkeen, kauniisti avonainen malli peittää sekä kannan että varpaat. Siro korko 7cm, pohja nahkaa. Materiaalina pehmeä nappa lämpimän nuden värisenä tai mokka mustana ja syvän punaisena. Koot 36-41, myös ½-koot.

MIDAS

Siro sandaletti, joka pysyy hyvin jalassa nilkkaremmin ansiosta ja peittää armeliaasti kantapään. Korko 7cm, pohja nahkaa. Materiaali vaalea rosa kiiltonahka tai keltainen mokka. Koot 36-41, täydet koot.

WANZA

Naisellinen pistokas. 7cm tolppakorko toimii hyvin vauhdikkaassakin kesämenossa ja pehmeät eturemmit sitovat pistokkaan hyvin jalkaan. Materiaali pehmeä nappa lämpimän nudena tai mokka syvän punaisena. Koot 37-41, täydet koot.

MARITA

Siro kesä- /juhlasandaletti. Remmietusa sitoo jalan kauniisti ja peittää juuri sopivasti. 7cm korko on siro ja vakaa. Materiaali kiiltonahka, ja väri lämmin nude. Koot 36-42, täydet koot.

MADAY

Kaunis ja käytännöllinen sandaletti, joka on mukava myös vauhdikkaassa menossa: elastiset remmit sitovat sandaalin hyvin jalkaan ja 6cm tolppakorko on mukava jalalle ja helppo kesäkadulla. Väri musta, materiaali mokka. Koot 36-41, täydet koot.

AYEAR

Unisan kukkaballeriina voi pelastaa kesän: huippumukava, suloinen ja niin monikäyttöinen: sopii juhlaan ja arkeen, mekkojen ja housujen kanssa. Tai jos haet mukavaa kotijalkinetta: tässä sekin on. Materiaalina mokka tai kaunis antiikkisametti. Mokan värit safiirinsininen, ruohonvihreä, lämpimän keltainen ja syvän punainen, sametissa syvän punainen, siniharmaa ja vanha roosa. Koot 37-42, täydet koot.