VOLTAN

Italian vanhin kenkätehdas, jossa sama Voltanin suku on valmistanut käsityönä naisten jalkineita pitkälti yli 100 vuotta. Lestit ovat loistavia, materiaalit ensiluokkaisia, nahat pehmeitä. Voltanin mallistossa meillä monta kestosuosikkia (*), jotka ovat osoittautuneet korvaamattoman mukaviksi.

5806

Loistavat ominaisuuden tekevät kävelyavokkaasta yhden asiakkaittemme suurimmista suosikeista. Mukava lesti, runsaaseenkin kävelyyn soveltuva 3 cm:n korko, pintamateriaali kroko-kiiltonahka on kosteutta kestävää, pitää jalat kuivana huonossakin säässä ja pysyy siistinä pelkällä pyyhkäisyllä. Pehmeyttä lisäävä kumipohja. Koristeena panta, joka ei tunnu lainkaan jalassa. Vaikka avokas sopii pitkillekin kävelyille, on se siro ja näyttävä myös sisäkäytössä.
Värit: musta, tumma ruskea, tumma sininen, koot 36-42, myös ½-koot

5365

Klassinen siro avokas sopii niin arkeen kuin juhlaan. Hyvä lesti, leikkaukset, jotka asettuvat oikeaan kohtaan, pehmeät nahkavuorit ja pintanahat ovat tehneet mallista erittäin suositun. 5½ cm:n korko. Nahkapohja.   
Värit: musta ja tummansininen nappa, musta ja punainen mokka. Koot 36-42, myös ½-koot.

3560

Matalakorkoinen avokas, joka on sopinut vaativimpaankin jalkaan. 3 cm:n korko on monelle ergonomisesti juuri se oikea niin selän kuin jalkojenkin kannalta. Oikeaan kohtaan asettuvat leikkaukset ja materiaalina pehmeä mokka. Nahkapohja.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.