VOLTAN

 

5806

Loistavat ominaisuuden tekevät kävelyavokkaasta yhden asiakkaittemme suurimmista suosikeista. Mukava lesti, runsaaseenkin kävelyyn soveltuva 3 cm:n korko, pintamateriaali kroko-kiiltonahka on kosteutta kestävää, pitää jalat kuivana huonossakin säässä ja pysyy siistinä pelkällä pyyhkäisyllä. Pehmeyttä lisäävä kumipohja. Koristeena panta, joka ei tunnu lainkaan jalassa. Vaikka avokas sopii pitkillekin kävelyille, on se siro ja näyttävä myös sisäkäytössä.
Värit: musta, tumma ruskea, tumma sininen, koot 36-42, myös ½-koot.

15187

Superpehmeä ja mukava matala avokas. Ilmettä antaa materiaaliyhdistelmä ”suomumokka” etuosassa ja pintanahka kantaosassa. Korko n 1½cm, nahkapohja. Väri musta. Koot 36-41, myös ½-koot.


5365

Klassinen siro avokas sopii niin arkeen kuin juhlaan. Hyvä lesti, leikkaukset, jotka asettuvat oikeaan kohtaan, pehmeät nahkavuorit ja pintanahat ovat tehneet mallista erittäin suositun. 5½ cm:n korko. Nahkapohja. Värit: nappa mustana, tumman sinisenä ja beigenä, mokka mustana ja punaisena, kiiltonahka tumman sinisenä ja mustana.

3560

Matalakorkoinen avokas, joka on sopinut vaativimpaankin jalkaan. 3 cm:n korko on monelle ergonomisesti juuri se oikea niin selän kuin jalkojenkin kannalta. Oikeaan kohtaan asettuvat leikkaukset ja materiaalina pehmeä mokka. Nahkapohja.
Väri musta, koot 36-42, myös ½-koot.

73004

Voltanin mukavuutta kesämenoon: pehmeästä kiiltonahasta valmistettu slingback niin kesän juhlaan kuin arkeen. Korko 5cm, pohja nahkaa. Värit tummansininen ja beige. Koot 37-42, myös ½-koot.


10177

Kaunis aikuisen naisen sandaali peittää jalan juuri sopivasti. Upea materiaaliyhdistelmä: musta kiiltonahka ja tumman platinan värinen metallinahka (pikkukuvasssa). Vaalea nilkkaosuus on todella ystävällinen linjoille, ei katkaise nilkkaa epäpukevasti. Sandaali sujahtaa jalkaan takavetoketjun ansioista. Jalka lepää pehmeällä fussbet-pohjalla. koot 37-42, myös ½-koot.